Elkészítés: A tésztát bő sós vízben kb. 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
A meghámozott hagymát és fokhagymát
felaprítjuk, a tisztított gombát feldaraboljuk, a sárgarépát és a cukkinit durvára lereszeljük. A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, a fokhagymát és a gombát hozzáadjuk, 5 percig sütjük. 2,5 dl vízzel felöntjük, a leveskockát beledobjuk, és 2 percig főzzük. A sajtot hozzáadva addig keverjük, amíg a sajt el nem olvad. A répát és a cukkinit hozzáadva sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük, és még 5 percig főzzük.
A sonkát csíkokra szeleteljük, és a tésztával a zöldséghez adjuk. Zöldsalátával tálaljuk.
Sonka helyett őrölt napraforgót is tehetünk bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.