Előkészítés: A sütőt 175 fokra előmelegítjük. A fokhagymát megtisztítjuk. A húsba egy széles késsel lyukakat fúrunk, beletömködjük a 12 db olívabogyót és a fokhagymát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. Az 1 evőkanál vajat tűzálló serpenyőben megolvasztjuk, és a hús mindkét oldalát barnára sütjük benne. Hozzáadjuk a hagymát, ráöntjük a sört és a paradicsompürét. Lefedjük, és a sütő legalsó rácsán kb. 1 és negyed óráig sütjük. A paradicsomokat megmossuk, héjukat bevagdossuk, leforrázzuk, majd hideg vízbe rakjuk, és lehúzzuk a héjukat.
Elkészítés: A húst kivesszük a serpenyőből, alufóliába tekerjük, és állni hagyjuk, amíg a szósz el nem készül. A hús sörös levét leszűrjük, átöntjük egy másik serpenyőbe, és az ecetet és az almapépet krémesre keverjük vele. Ezután felforraljuk, besűrítjük szójaszósszal, majd hozzáadunk 1 és fél teáskanál sót, 2 csipet fehérborsot és a maradék 2 és fél dkg vajat. A paradicsomokat 2 percre olívaolajba tesszük, és a maradék 2 evőkanál olívabogyóval együtt kisütjük. A húst szeletekre vágjuk, és főtt rizzsel, a paradicsommal, az olívabogyóval és a sörszósszal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.