Előkészítés: A sütőt 175 fokra előmelegítjük. A fokhagymát megtisztítjuk. A húsba egy széles késsel lyukakat fúrunk, beletömködjük a 12 db olívabogyót és a fokhagymát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. Az 1 evőkanál vajat tűzálló serpenyőben megolvasztjuk, és a hús mindkét oldalát barnára sütjük benne. Hozzáadjuk a hagymát, ráöntjük a sört és a paradicsompürét. Lefedjük, és a sütő legalsó rácsán kb. 1 és negyed óráig sütjük. A paradicsomokat megmossuk, héjukat bevagdossuk, leforrázzuk, majd hideg vízbe rakjuk, és lehúzzuk a héjukat.
Elkészítés: A húst kivesszük a serpenyőből, alufóliába tekerjük, és állni hagyjuk, amíg a szósz el nem készül. A hús sörös levét leszűrjük, átöntjük egy másik serpenyőbe, és az ecetet és az almapépet krémesre keverjük vele. Ezután felforraljuk, besűrítjük szójaszósszal, majd hozzáadunk 1 és fél teáskanál sót, 2 csipet fehérborsot és a maradék 2 és fél dkg vajat. A paradicsomokat 2 percre olívaolajba tesszük, és a maradék 2 evőkanál olívabogyóval együtt kisütjük. A húst szeletekre vágjuk, és főtt rizzsel, a paradicsommal, az olívabogyóval és a sörszósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.