Elkészítés: A túrót krumplinyomón vagy szitán áttörjük. Összegyúrjuk a liszttel, a margarinnal és a sóval, jól kidolgozzuk, majd kétszer hajtogatva /mint a vajas tésztát/ kinyújtjuk ujjnyi vastagságúra. Csíkokra vágjuk, majd kis rombusz alakú rudakat vágunk a csíkokból.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a rudacskákat, felvert egész tojással lekenjük. Megszórhatjuk őket reszelt sajttal, egész köménnyel, szezámmaggal, lenmaggal.
Előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.