A spárgák végeit levágom, majd a sípokat kb. 3 cm-es darabokra vágom, a hagymákat darabolom, a paradicsomot nyolcadolom. A tészta főzéshez felforralom a vizet, sózom, s beleteszem a tésztát.
Egy nagy serpenyőben kevés olajon lepirítom a bacont. Hozzáadom a hagymákat, majd a zöldségeket. Beletépem a bazsalikomot. Fűszerezem, párolom. Lereszelem a sajtot. Néhány perc elteltével beleöntöm a tejszínt.
Mire a tészta fogkemény lett, rászedem a serpenyőben lévő zöldségekre, összekeverem, tálalok.
Egy tányérra szedek a tésztából, szórok rá sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.