A spárgák végeit levágom, majd a sípokat kb. 3 cm-es darabokra vágom, a hagymákat darabolom, a paradicsomot nyolcadolom. A tészta főzéshez felforralom a vizet, sózom, s beleteszem a tésztát.
Egy nagy serpenyőben kevés olajon lepirítom a bacont. Hozzáadom a hagymákat, majd a zöldségeket. Beletépem a bazsalikomot. Fűszerezem, párolom. Lereszelem a sajtot. Néhány perc elteltével beleöntöm a tejszínt.
Mire a tészta fogkemény lett, rászedem a serpenyőben lévő zöldségekre, összekeverem, tálalok.
Egy tányérra szedek a tésztából, szórok rá sajtot.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.