Elkészítés: A spagettit sós vízben, a csomagoláson előírt idő alatt megfőzzük, leszűrjük.
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A paprikát kicsumázzuk, majd csíkokra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, apróra daraboljuk vagy botmixerrel pürésítjük.
Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, üvegesre pároljuk benne a hagymát és a fokhagymát. Majd hozzáadjuk a paradicsomot meg a paprikát, és kb. 10 percig pároljuk. A paradicsompürével, a mézzel, a borecettel, sóval, borssal ízesítjük.
Amikor a paprika roppanósan puha, a forró mártásba belekeverjük a tésztát. Hozzáadjuk a finomra vágott bazsalikomleveleket, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.