Elkészítés: 1. Forraljatok fel egy fazékban vizet, majd tegyétek bele a spagettit, enyhén sózzátok meg. Az eredeti olasz spagetti nem törik, hanem beleállítják a fazékba, ahogy puhul a tészta, magától belecsúszik az edénybe.
2. A kész tésztát szűrjétek le, csepegtessetek rá 2 evőkanálnyi olívaolajat, és hagyjátok a forró vizes fazék felett.
3. A paradicsomot szeljétek apró kockákra. A fokhagymát fokhagymazúzóval törjétek össze. Egy edénybe tegyetek 3 evőkanálnyi olívaolajat, majd adjátok hozzá a fokhagymát, és pároljátok 2-3 percig, dobjátok rá a felkockázott paradicsomot, ízesítsétek sóval és fűszerekkel.
4. Ha elkészült a szósz, vegyétek le a tűzről, keverjétek a spagettihez. Reszelt sajttal megszórva tálaljátok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.