A húst kiterítjük, sózzuk, borsozzuk, kevés evcettel meglocsoljuk. Három tojásból rántottát sütünk, csíkokra vágjuk és ráfektetjük a húsra. Beborítjuk a szintén csíkokra vágott marinált paradicsompaprikával. A húst összetekercseljük és zsineggel átkötjük. Lábosba fektetjük, kevés olajat és vizet öntünk alá, majd fedő alatt megpároljuk. Közben a maradék két tojást keményra főzzük. A hagymát lereszeljük, a mandulát megőröljük. A tojás fehérjét szintén lereszeljük, a sárgáját villával szétnyomkodjuk, majd összekeverjük a hagymával, a zúzott fokhagymával és a mandulával. Sózzuk, borsozzuk. A krémet a hústekercsek tetejére halmozzuk és pár perc alatt összemelegítjük. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.