Elkészítése: Engedjük fel a babot, és nyomjuk ki a magot a héjából. A spárgát hámozzuk meg, a végeit vágjuk le, a szárakat daraboljuk fel. A babokat és a spárgákat forrásban lévő sós vízben kb. 6 percig főzzük. Utána szűrjük le, tegyük hideg helyre, és hagyjuk kihűlni. A salátát mossuk meg, csepegtessük le, és tépkedjük kis darabokra. A paradicsomot is mossuk meg, és nagyságuk szerint vágjuk félbe vagy negyedbe. A mortadellát vágjuk kis darabokra, a kaprot aprítsuk fel. A maradék hozzávalókat keverjük össze, majd ízesítsük sóval, borssal és cukorral. Végül öntsük az összekevert salátára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.