Elkészítés: A spárgát és a répát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd roppanósra kigőzöljük. Hagyjuk hűlni.
A leveles tésztával kibélelünk egy kb. 24 cm átmérőjű kerek formát úgy, hogy 3-4 cm magasan az oldalakra is jusson. 180 fokos sütőben 15 percig elősütjük. (Aki szeretné, sütheti az alufóliás, szárazbabos módszerrel, mert a tészta meglehetősen felpúposodik, én bevállaltam a púposodást.)
A tejfölt habosra kikeverjük a tojással, ízesítjük a fokhagymával, hagymával, zöldségkeverékkel, sóval, borssal.
A gőzölt zöldségeket az elősütött tésztára helyezzük, és leöntjük a tejfölös masszával, majd a sütőben további 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.