Elkészítés: A krumplit héjában kb. 15 percig, a meghámozott spárgát kb. 10 percig főzöm.
2 kicsi sütésálló üvegtálat használok (kb. 15x15 centisek). Az egyikbe 3-4 vékony vajszeletet vágok, erre helyezem a főtt krumplikat (héjastól), majd megszórom rozmaringgal. A másik üvegtálkába kerülnek a helyszűke miatt félbevágott spárgák, rájuk a cukkini, majd mindezt nyakon öntöm a hollandi szósszal, és a tetejére egy maroknyi reszelt sajtot szórok.
A két tálat 200 fokra előmelegített sütőbe teszem, és kb. 20 perc után kész is a spárgli. :)
A krumplikat szedem ki először a tálból a mélytányérra, és ráöntöm a spárgát, de lehet egymás mellé is tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.