Elkészítés: Olajon megpárolom a hagymát és a répát, hozzáadom a húst, sózom, borsozom, kavargatom. Amikor kicsit megfehéredett a hús, hozzáadom a paradicsompürét és a tejfölt. Összefőzöm.
A 3 kanál lisztből és olívaolajból világos rántást készítek, lehúzom a tűzről, beleteszem az összezúzott fokhagymát, és gondos kavargatás mellett beleöntöm a hideg tejet (így nem lesz csomós). Visszahúzom a tűzre, és hozzáadom a felengedett spenótot is, valamint sóval és fehérborssal ízesítem. Felforralom. (Kockasajttal, sajtkrémmel tovább lehet tuningolni.)
Összeállítom: Tűzálló tálba öntök egy kis olajat, majd tészta, spenót, feta, ragu, tészta következik... Ezt folytatom, amíg tart a készlet. A felső szintre már csak spenótot és fetát teszek, majd reszelek rá egy kis sajtot. Az egészet 40 percig sütöm 160 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.