Elkészítés: 1. A hússzeleteket besózzuk, és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk, majd deszkára fektetjük.
2. Minden szeletre 1 szelet sajtot és egy nagy csipet spenótlevelet helyezünk, és felgöngyöljük. A göngyölegeket kacsazsírral vagy olívaolajjal megkent jénaiba rakjuk, szorosan egymás mellé.
3. Ha minden göngyöleg a jénaiban van, 3 ujjnyi vizet öntünk alá, a tetejére pedig juhtúrót morzsolunk, és kis darabokban kacsazsírt teszünk. A jénait a sütőbe toljuk, és 50 percen át, 200 fokon, lefedve sütjük, majd levesszük az alufóliát, és 15 perc alatt pirosra sütjük a tetejét. Rizibizivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.