Elkészítés: Enyhén sózott vizet felforralunk, megfőzzük benne a tésztát, majd leszűrjük, leöblítjük, lecsurgatjuk. Teflonserpenyőben megolvasztjuk a vajat, belerakjuk az apróra vágott vöröshagymát, a tört fokhagymát. Üvegesre pirítjuk a hagymát, majd beletesszük a csíkokra vágott csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, és egy kevés ételízesítőt teszünk bele. Vigyázzunk, hogy ne sózzuk el! Majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és készre pároljuk a húst. Amikor elfőtt a leve, hozzáadjuk a húslét, a krémsajtot, és magas lángon főzzük még 5 percig. A fagyasztott spenótpürét kiolvasztjuk, és kevés olajon átmelegítjük, majd hozzáadjuk a csirkéhez. Összekeverjük a csirkét a kagylótésztával, és kivajazott tűzálló tálba öntjük. A tetejére reszeljük a sajtot, és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.
Rögvest tálaljuk. Nagyon finom! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.