Elkészítés: A friss spenótleveleket felvágjuk körülbelül 1 centiméteres csíkokra. Az olívaolajat felforrósítjuk a serpenyőben, beledobjuk a 2 fokhagymagerezdet egészben, majd a spenótcsíkokat. Amikor már kicsit összefonnyadtak a spenótlevelek, rászórjuk az ételízesítőt és a borsot. 10-15 perc után ráöntjük a 4 felvert tojást összekeverve a reszelt sajttal, és a lángot levesszük minimumra. A serpenyőt lefedjük és megvárjuk, amíg a rántotta megdermed, majd megfordítjuk, és átsütjük a másik oldaláról is. Amikor elkészült, úgy vágjuk fel, mintha torta lenne. Akár melegen, akár hidegen tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.