Elkészítés: Az olaj és a vaj keverékén megdinszteljük a hagymát. Félidőben hozzátesszük a kis kockákra vágott gépsonkát, és együtt pirítjuk. Ha már megpuhult a hagyma, beletesszük a fokhagymát, majd ha már érezzük az illatát, beletesszük a felengedett spenótot. Hozzákeverjük a ricottát, és eldolgozzuk benne. Összeforraljuk, a tejjel és a tejszínnel lágyítjuk, kakukkfűvel és szerecsendióval fűszerezzük.
Közben előveszünk egy téglalap alakú tűzálló tálat, kivajazzuk, és elegyengetünk benne egy kis zsemlemorzsát, egy réteg tésztát fektetünk le az aljára. Rákanalazunk egy adagot a szószból, majd tovább rétegezzük a tésztával. Minden szószos
rétegre reszelt sajtot teszünk, és ezzel is fejezzük be a rétegezést.
Közepesen meleg sütőben addig sütjük, amíg a sajt rápirul a tetejére. Kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.