Elkészítés: A vajat a liszttel és a sóval elmorzsoljuk, a szalalkálit elkeverjük a tejfölben. A liszt közepébe kis mélyedést csinálunk, abba öntjük a tejfölt (és esetleg a sajtot), gyorsan összegyúrjuk.
Lereszelünk fél gerezd fokhagymát, majd ugyanazon a reszelőn kábé 10 deka sajtot is. Egy jókora marék spenótlevelet pedig összevagdosunk. Ezeket összekeverjük.
A tésztát 3-4 mm vastagra nyújtjuk, lekenjük tojással, a spenótos keverékből csippentünk a tetejére, de megszórhatjuk magokkal is, hogy változatos aprósütiket kapjunk.
Ujjnyi széles csíkokra vágjuk, majd ezt is falatnyi darabokra, sütőpapíros tepsibe tesszük őket, 180 fokon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.