Elkészítés: A tészta alapanyagait összedolgozzuk, és 1 órát pihentetjük.
A spenótot sós vízben kicsit megfőzzük, leszűrjük. Ha kihűlt, beletesszük turmixba a főt leveleket. Hozzáadunk 1-2 gerezd fokhagymát, kevés borsikafüvet, 1-2 teáskanál ételízesítőt, és pépessé turmixoljuk.
Ha kész a tészta, vékonyra kinyújtjuk, és nagy köralakú szaggatóval kiszúrjuk (ha van speciális szaggató, amivel ki lehet szúrni, és össze is lehet hajtani, akkor cifra is lesz a széle). Közepére tesszük a spenótkrémet. Összehajtjuk, és a széleit jól lenyomkodjuk, hogy ki ne folyjon a spenótkrém.
Olajozott tepsibe rakjuk. Tetejét olajjal megkenjük. 250 fokon 30 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.