Elkészítés: A töltelékhez a spenótot a túróval összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, összepároljuk, majd hagyjuk kihűlni. A tésztát keményre gyúrjuk, kinyújtjuk. A tölteléket beletöltjük, és kicsi csomagokat készítünk, melyeket tojással ragasztunk össze. Vízben kifőzzük őket, lehetőleg azonnal, mert ha állni hagyjuk őket, összeragadnak. A fokhagymamártáshoz besamelt készítünk, hozzáajuk a fokhagymát, leöntjük vele a kész raviolit, megszórjuk reszelt parmezánnal (ha nincs, szerintem bármilyen sajt jó), és ha időnk engedi, előmelegített sütőben pár perc alatt összesütjük, de anélkül is tökéletes! Jó étvágyat hozzá! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.