A combokat bekenjük olajjal, megszórjuk a fűszerkeverékkel, betesszük a hűtőbe legalább fél órára.
A krumplikat megmossuk. A combokat betesszük egy serpenyőbe, rátesszük a libazsírt, mellé rakjuk a háromba vágott újhagymákat.
A húsok mindkét oldalát magas hőfokon megpirítjuk, majd alacsonyabb hőfokon lefedve tovább sütjük Egy másik serpenyőben a krumplikat vajon megsütjük, a végén megszórjuk a durvára vágott petrezselyemmel.
Tálaláskor 1-1 combot a tányérra helyezünk, mellé rakjuk krumplit és a sült hagymát, paradicsomszeletekkel díszítjük.
Megjegyzés
Megjelent az újkrumpli. Ezt ki kellett próbálni. Egy egyszerű és gyors étel került az asztalomra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.