Az olajba belekeverjük a mustárt, a mézet, ízesítjük a köménnyel, megsózzuk, megborsozzuk. A csirkemellet bepácoljuk a fűszeres olajjal.
A krumplit héjában megfőzzük sós vízben. Miután megfőtt, meghámozzuk és karikára vágjuk.
A görögdinnyéből vékony kis cikkeket vágunk és kevés olajon megsütjük. Ezután megsütjük a krumplit, majd a csirkemellet is.
A tzatzikihez az uborkát lereszeljük, hozzáadjuk a préselt fokhagymát, besózzuk és hagyjuk állni. Kinyomkodjuk a levet és összekeverjük a tejföllel. Együtt tálaljuk a dinnyével, krumplival és a csirkemellel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.