Elkészítés: A kacsacombokat bepácolom: bedörzsölöm a fokhagymával, sózom, borsozom, meglocsolom az olívaolajjal, ráteszem a rozmaring- és kakukkfűágakat, beteszem a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap egy serpenyőben, fedő alatt elkezdem sütni. Időnként megfordítom, meglocsolom a szafttal.
Közben a krumplikat előfőzöm, a káposztát lereszelem. Egy serpenyőben a köménymagot megpirítom, megszórom cukorral, karamellizálom. Ráteszem a káposztát, sózom, borsozom, meglocsolom pici ecettel, megpárolom. A krumplikat megsütöm.
Amikor a kacsacomb omlósra sült, a krumplival, a párolt lilakáposztával és friss, ropogós, cikkekre vágott almával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.