Elkészítés: A narancsokat megmossuk és ujjnyi szeletekre vágjuk, a fügék külső /színes/ héját lehúzzuk. A gyümölcsöket megszórjuk a cukor egy részével, a maradék cukrot pedig kevés vajon kissé karamellizáljuk egy serpenyőben. A karamellizált cukorban valamennyi gyümölcsöt aranysárgára, ropogósra pirítjuk.
Vizezett tányérra szedjük, kissé hűtjük. A narancsot narancslével, a fügét konyakkal meglocsoljuk.
Tálaláskor a narancsok közepébe fahéjdarabkákat vagy fahéjrudat teszünk, továbbá hozzáadjuk a fagyigombócokat is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.