Elkészítés: A narancsokat megmossuk és ujjnyi szeletekre vágjuk, a fügék külső /színes/ héját lehúzzuk. A gyümölcsöket megszórjuk a cukor egy részével, a maradék cukrot pedig kevés vajon kissé karamellizáljuk egy serpenyőben. A karamellizált cukorban valamennyi gyümölcsöt aranysárgára, ropogósra pirítjuk.
Vizezett tányérra szedjük, kissé hűtjük. A narancsot narancslével, a fügét konyakkal meglocsoljuk.
Tálaláskor a narancsok közepébe fahéjdarabkákat vagy fahéjrudat teszünk, továbbá hozzáadjuk a fagyigombócokat is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.