Elkészítés: A kekszet ledaráljuk, összekeverjük a darált dióval és az olvasztott vajjal, majd egy zsírpapírral kibélelt kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk erősen. Segítségképp egy bögre fenekét használhatjuk. Előmelegített sütöben 180 fokon 10 percig sütjük.
Közben mixerrel összekeverjük a töltelék hozzávalóit, és az elősütött tortalapra öntjük, tovább sütjük 45-50 percig, addig, amíg a teteje is megszilárdul, a pereme meg szép rózsaszínes-piros lesz.
A kihűlt túrótorta tetejét megkenjük a felmelegített gyümölcszselével vagy a szitán áttört, meleg lekvárral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.