A sütés nélküli zebrakocka krémjéhez a lisztet simára keverjük a tejjel, hozzáadjuk a kókuszreszelék felét, és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd robotgéppel hozzákeverjük a porcukrot, a margarint és a maradék kókuszreszeléket.
A tészta elkészítéséhez összedolgozzuk a darált kekszet, a kakaóport, a lekvárt, a margarint, a porcukrot és a rumaromát, hogy jól nyújtható massza legyen, és háromfelé osztjuk. Kinyútjuk az első adagot, rákenjük a krém felét, rátesszük a második kinyújtott tésztát, rákenjük a maradék krémet, és a harmadik tésztával borítjuk a tetejét.
Végül a csokoládét felolvasztjuk az étolajjal, és rásimítjuk a sütemény tetejére. 2 óra hosszára hűtőbe helyezzük, majd felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.