Elkészítés: Magozd ki a szilvákat, és púpozd bele őket tepsikbe(de jó nagyok legyenek azok a púpok!)! Tedd őket a sütőbe alacsony fokozaton egy éjszakára (8-10 órára). Ha jól ’megaszalódott’, mérd meg a szilvát, és kilónként 30 dkg cukrot adj hozzá. Egy nagy lábosban forrald össze a szilvát a cukorral (a sütés közben keletkezett levet is öntsd a lábosba!), majd vedd le a tűzről, és keverj rá 1-2 káváskanál szalicilt. Melegen töltsd üvegekbe, jól zárd le, majd állítsd őket a tetejükre, és hagyd úgy őket addig, míg ki nem hűlnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.