Elkészítés: A sütőtököt megsütjük, pürésítjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájukat a cukorral, a puha vajjal fehéredésig keverjük. Ezután hozzáadjuk a citrom reszelt héját, a kihűtött sütőtökpürét. Fananállal összekeverjük, rászórjuk a sütőporral elkevert lisztet, és a kemény habbá vert tojásfehérjével lazítjuk. Egy tepsit kikenünk vajjal, beszórjuk liszttel, és beleöntjük a habos sütőtökös tésztát. Az almát vékony szeletekre vágjuk, és egymást kicsit fedve a tésztára tesszük. 180 fokos sütőben pirosra sütjük. Kockákra vágva, porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.