A sütőtököt meghámozzuk, madj feltesszük egy edénybe főni. A puhára főtt sütőtököt pépesítjük, majd ízesítjük sóval, borssal.
A teljeskiőrlésű lisztet, a sót, a xilitet, a kókuszzsírt, a kókusztejet, a sütőport, a tojásokat és a pépesített sütőtököt összedolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire, vizes kézzel kis kör halmokat készítünk a tésztából, amit korong alakúra formázunk. A tészta tetejére tehetünk ízlés szerint tökmagot, zabpelyhet és különféle magvakat is.
Előmelegített 160 fokos sütőben 20-25 percen át sütjük, amíg a teteje megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.