Elkészítés: A hátszínszeleteket gyengén kiverjük, sózzuk, borsozzuk, némi olajjal leöntve egy éjszakára, de legalább 3-4 órára betesszük a hűtőbe, többször átforgatjuk.
A tormát lereszeljük, elkeverjük a tejföllel, a Worcestershire szósszal és cukorral, kész is a mártásunk.
A pácból kivett hátszínszeleteket a felhevített pácolajban megsütjük, ki hogy szereti (médiumra, angolosra, stb).
A kisütött hátszínszeleteket a mártással áthúzzuk, petrezselyemmel meghintjük. Köményes újburgonyát adunk mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.