Elkészítés: A hagymát finomra vágjuk, és a felhevített vajon üvegesre fonnyasztjuk. A tejben áztatott zsemlét kicsavarjuk, a hagymával, tojással együtt a húshoz keverjük, és jól összegyúrjuk. Közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Nedves kézzel kis golyókat formázunk belőle, és felhevitett vajban aranybarnára sütjük, majd meleg helyre félretesszük.
A mustárszószhoz 3 evőkanál mustárt összekeverünk 4 dkg olvasztott vajjal, 1 dl tejszínnal, sóval és 1 evőkanál finomra vágott snidlinggel.
A csőben sült burgonyához 80 dkg krumplit vékony szeletekre vágunk, és egy kivajazott tűzálló tálba egymásra rendezve lerakjuk. Elkeverünk 2 dl tejjel, és 2 dl tejszínnel 1 csomag Knorr tejszínes-fokhagymás Rafinériát, a krumplira öntjük, és reszelt sajttal meghintjük. Előmelegített sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.