Elkészítés: Szétválasztom a tojásokat. Kemény habbá verem a fehérjéket, majd hozzákeverem a sütőporral elkevert lisztet, a fahéjat, a cukorral és a vajjal kikevert tojássárgáját és a sárgarépát. Egy sütőpapírral kibélelt jókora tepsibe (50 X 30) öntöm a tésztát.
175 fokra előmelegített sütőben, 40-50 perc alatt megsütöm. Nem nyitogatom a sütőajtót, és a végén benne is hagyom kihűlni. (Akkor jó, amikor már nem ragad a hústűre.)
A mázhoz a hozzávalókat robotgéppel jól összekeverem, és a kihűlt sütemény tetejére vastagon felkenem.
5x5 cm-es darabokra felvágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.