Elkészítés: Szétválasztom a tojásokat. Kemény habbá verem a fehérjéket, majd hozzákeverem a sütőporral elkevert lisztet, a fahéjat, a cukorral és a vajjal kikevert tojássárgáját és a sárgarépát. Egy sütőpapírral kibélelt jókora tepsibe (50 X 30) öntöm a tésztát.
175 fokra előmelegített sütőben, 40-50 perc alatt megsütöm. Nem nyitogatom a sütőajtót, és a végén benne is hagyom kihűlni. (Akkor jó, amikor már nem ragad a hústűre.)
A mázhoz a hozzávalókat robotgéppel jól összekeverem, és a kihűlt sütemény tetejére vastagon felkenem.
5x5 cm-es darabokra felvágva tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.