A vajat a cukorral habosra keverjük.
A lisztet a dióval, reszelt citromhéjjal és a sütőporral összekeverjük és hozzákeverjük a kihabosított cukros vajhoz.
Egy 24×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleljük és a tésztát egyenletesen belenyomkodjuk.
180 fokra melegített sütőben 30 perc alatt kisütjük.
A kihűlt tésztát lekvárral lekenjük.
A csokoládét és az étolajat mikróban felolvasztjuk. Simára keverjük és a lekvárra csurgatjuk.
A tálcát megrázogatjuk,hogy egyenletesen terüljön el a csokoládé.
Dekor csokigyöngyökkel megszórtam.
Amikor a csokoládé megdermed, hosszúkás szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.