Elkészítés: A nyers burgonyát meghámozzuk, sajtreszelőn lereszeljük, kinyomkodjuk. A tojássárgákat és a tejfölt hozzáadjuk, sózzuk, borssal és szerecsendióval fűszerezzük. Hozzáadjuk a szalonnát és annyi lisztet, amennyit felvesz, jól összedolgozzuk. Sűrű palacsintatészta állagú tésztánk legyen!
Egy serpenyőt vagy palacsintasütőt szárazon felforrósítunk, majd vajat vagy olajat teszünk bele (kb. diónyi vaj vagy 1-2 evőkanál olaj), ismét felforrósítjuk, lepényeket formálunk a masszából, és magas hőfokon piros-ropogósra sütjük.
Önmagában vagy kapros-fokhagymás tejföllel, édes chili szósszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.