Elkészítés: A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a cukorral kikevert tojássárgákat, beleszitáljuk a sütőporos lisztet és a kakaót, végül az olajat. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben megsütjük.
A szedret villával összenyomkodjuk, majd szűrőn átpasszírozzuk. Ebbe a szederlébe keverjük a zselatint, majd a porcukrot és a joghurtot, és beleforgatjuk a felvert tejszínhabba.
Rákenjük a piskóta tetejére, és szederrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.