Elkészítés: Leöblítjük a főtt csicseriborsót, hozzáadjuk a fokhagymát, a chilit, a római köményt, a mentát, a petrezselymet, az újhagymát és a tojást. Összeturmixoljuk, hogy sűrű masszát kapjunk, sózzuk, borsozzuk, és hűtőben pihentetjük 30 percet.
A szószhoz összekeverjük a joghurtot, a mentát, az újhagymát és a tahinit. Behűtjük.
A csicseris masszából kis fasírtokat formázunk, szezámmagba forgatjuk, majd forró olajban megsütjük 6 perc alatt egyszer megfordítva.
A joghurttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.