Elkészítés: Leöblítjük a főtt csicseriborsót, hozzáadjuk a fokhagymát, a chilit, a római köményt, a mentát, a petrezselymet, az újhagymát és a tojást. Összeturmixoljuk, hogy sűrű masszát kapjunk, sózzuk, borsozzuk, és hűtőben pihentetjük 30 percet.
A szószhoz összekeverjük a joghurtot, a mentát, az újhagymát és a tahinit. Behűtjük.
A csicseris masszából kis fasírtokat formázunk, szezámmagba forgatjuk, majd forró olajban megsütjük 6 perc alatt egyszer megfordítva.
A joghurttal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.