Elkészítés: 1. A tésztát felrakom főni, mert miközben felforr a víz és megfő a tészta, kész a tonhal is.
2. A szezámmagot megpirítom teflon serpenyőben.
3. A hagymákat megpucolom, apró darabokra vágom, és a tonhal konzervből kicsorgatott olajon üvegesre párolom. Hozzáteszem a tonhalat, ízesítem sóval, borssal, ételízesítővel. Hozzáöntöm a szezámmagot, vagy készíthetjük az egészet egy serpenyőben is. Amikor már összepirult, ráöntöm a tejszínt, összeforralom. Kicsi vizet is szoktam hozzáönteni, hogy több legyen a leve.
4. A megfőtt tésztát ráöntöm a tejszínes tonhalra, és összekeverem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.