A cukrot keverjük össze a fahéjjal, majd 3 evőkanálnyit szórjunk belőle a felcsíkozott szilvára, összekeverjük össze, tegyük félre.
Keverjük habosra a margarint a megmaradt fahéjas cukorral és a vanillincukorral, keverjük hozzá a narancshéjat, a tojást, majd a sütőporral és a csipet sóval elkevert lisztet.
Adjuk hozzá a tejfölt, majd a cukros szilvát. Kanalazzuk a masszát papír kapszlival kibélelt muffinformába, vagy szilikon muffin sütőformába úgy, hogy a tészta a forma 2/3-áig érjen.
A mascarpone krémhez a hozzávalókat habverővel keverjük addig, amíg sűrű krémet kapunk. Tegyük habzsákba, vagy kanalazzuk a krémet a muffinok tetejére. Díszítsük kevés őrölt fahéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.