A szilvás-túrós szelet elkészítéséhez a tojásokat a cukorral habosra kikeverjük. Váltakozva hozzáadjuk a tejet és az olajat, majd a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük, majd megszórjuk magozott, apró darabokra vágott szilvával.
A túrót elkeverjük a tojással és a porcukorral. A szilvás tészta tetejére kanalazzuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Azért ajánlom ezt a sütit ,mert bármilyen idény jellegű gyümölccsel el lehet készíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.