Elkészítés: A lisztből, a margarinból, a cukorból, a tojásból, a tejfölből és a sütőporból linzertésztát gyúrunk. Kétfelé vesszük, s az egyik felébe a vérnarancs-, a másik felébe a mandulaaromát gyúrjuk bele. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap lisztezett deszkán kinyújtjuk, linzerszaggatóval kiszaggatjuk. A levélkéket pogácsaszaggadóval készítjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 10-15 perc alatt emgsütjük. Sárgabaracklekvárral összeragasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.