Elkészítés: A sütőtököt meghámozom, magjait eltávolítom, nagyjából 1 cm vastag szeletekre vágom, a szeleteket felkockázom. Sütőpapírral borított tepsiben 190 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt puhára sütöm.
A paprikákat 25-30 perc alatt szintén megsütöm. Még forrón nylonzacskóba dobom, mikor már langyos, meghámozom, kicsumázom, felkockázom.
A morzsához a diót durvára vágom, a sajtot hozzáreszelem, belekeverem a zsemlemorzsát, fűszerezem.
A leveles tésztát hosszában 3 - nagyjából - 6 cm széles csíkra vágom, majd a csíkokat egyenként 4 db négyzetre – így összesen 12 db jön ki belőle. Sütőpapírral borított tepsire helyezem a négyszögletű tésztalapokat, elosztom rajtuk a narancsszínű sütőtök- és a piros paprikakockákat, rászórom a fűszeres diómorzsát. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt ropogósra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.