Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk. A répát, a cukkínit, a paprikát vékony csíkokra vágjuk, és a hagymát felkarikázzuk. A snidlinget és a kaprot leöblítjük, összevagdaljuk.
Elkészítés: A tésztát sóval ízesített vízben nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. A vajat és az olívaolajat egy nagy lábosban felforrósítjuk. Beleszórjuk a répát és a paprikát, és kb. 8 percig kevergetve együtt pirítjuk. Hozzáadjuk a cukkínit, a hagymát és a borsót, és további 5 percig pirítjuk. Végül belekeverjük a paradicsomot, a snidlinget és a kaprot. Összeforrósítjuk, és sóval, borssal ízesítjük. A napraforgómagot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben.
A tésztát összekeverjük a zöldségekkel, tálaláskor rászórjuk a napraforgómagot, és kínáljuk. Reszelt sajtot is adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.