Elkészítés: Attól függően, hogy mekkora a csirkemell, vagy elfelezem a vastagságát, vagy ha kisebb, akkor is elfelezem, de akkor hosszában, hogy 6 szelet legyen, mert a sütő, amiben sütöm egy 6 db-os mini kuglófforma.
A csirkemelleket kiklopfolom, megsózom, mindegyikre teszek 1 szelet sonkát, erre 1-1 gombóc fagyasztott leveles spenótot, fél koktél paradicsomot, 1 csík scamorza sajtot és 1 gerezd apróra vágott fokhagymát. Meghintem durvára darált színes borssal és oregánoval, majd összetekerem.
A mini kuglóf formát vékonyan kiolajozom, ebbe rakom a húsokat, a sütőt előmelegítem 240 fokra, és alufóliával lefedve 20 percet sütöm.
Ekkor a fóliát eltávolítom, leszívom a felesleges levet pecsenyeszívóval, mindegyikre teszek 1 kanállal a tejfölös-tojásos keverékből, és mindegyikre teszek 1 marék reszelt sajtot is.
Ezután a hőmérsékletet visszaveszem 180 C fokra, és addig sütöm, amíg a sajt szépen megbarnul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.