Elkészítés: A szívet megtisztítjuk, a felesleges zsírt valamint alvadt vért eltávoljuk. Jól kiáztatjuk hideg vízben. A vöröshagymát felkockázzuk, majd megdinszteljük, majd nagyobb darabokra vágva hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot és a répákat. Beletesszük a szívet, majd fűszerezzük, és felöntve vízzel nagyon puhára pároljuk. Ha kész és kihűlt, pástétomdarálón vagy húsdarálón (kislyuku tárcsás) kétszer ledaráljuk a főtt tojásokkal és a szalonnával együtt. Ha már jó pépes, hozzáadjuk a mustárt és tejfölt. Kóstoljuk meg, és ha fűszert igényel, saját ízlésünknek megfelelően adagoljunk hozzá. A végén habosra kavart margarinnal jól átkeverjük, és készen is van. Hűtőben 1 hétig is eláll, de elég nagy adag lesz belőle, így ha nem fogyna el, le is lehet fagyasztani. Pirítósra kenve isteni finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.