Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 140 fokra. Külön-külön összekeverjük a száraz részt és a nedves részt, majd a nedves részhez hozzáöntjünk a szárazat.
A muffintepsi horpadásait kibéleljük muffinpapírral, és belekanalazzuk a masszát. 140 fokon, légkeveréses módban sütöttem 15 percig.
Amíg sül, addig a tetejére elkészítjük a krémet. 3 evőkanál mascarponét összekeverünk majdnem 1 deci musttal. (A mustot én úgy készítettem, hogy vettem 1 fürt kékszőlőt, és a kezemmel összenyomtam.) Teszünk hozzá még 1 kávéskanál porcukrot is. Pár szem fehérszőlőt apró darabokra vágva hozzákeverünk a krémhez.
Amikor a muffinok megsültek, megvárjuk, hogy kihűljenek, majd a tetejükre kanalazunk a mascarponés krémből. Végül egy szőlőszemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.