Elkészítése: A palacsintákat a szokott módon elkészítjük. A tojásokat megfőzzük és megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk. A gombát a hagymákkal megdinszteljük, ételízesítővel, borssal, majoránnával ízlés szerint ízesítjük. Az így elkészített gombához keverjük az apróra vágott főtt tojásokat, a pörkölt Rafinériát és a löncshús darabokat, majd a palacsintákat megtöltjük. A megtöltött palacsintákat félbe vágjuk, az alsó szélt behajtjuk, ez a talpa, és egy mély jénai tálba állítjuk őket egymás mellé úgy, hogy a félbe vágott rész legyen felül-. A sajtszósz Rafinériát tejföllel összekavarjuk, majd az egészet a palacsinták tetejére öntjük, és egyenletesen szétterítjük. A reszelt sajttal tetszés szerint megszórjuk. Előmelegített sütőbe téve addig sütjük, míg a teteje szép aranybarna lesz. Melegen tálaljuk. A palacsinta sütéstől függően 20-30 perc alatt készen van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.