Elkészítés: A vajat a cukorral habosra keverem, majd hozzáadom a vaníliás cukrot és a citromhéjat. Egyenként belekeverem a 6 db tojást. A lisztet a sütőporral elvegytem, és összekeverem a nedves hozzávalókkal. Mikor egynemű, a felét belekanalazom a sütőpapírral kibélelt tepsibe. Hagyok kis helyeket a kakaós gombócoknak is. Majd a maradék tésztához 2 evőkanál kakaóport keverek, és ezeket is belegombócozom a tepsibe. Ha marad kis hézag a gombócok között, semmi gond, mert összenőnek. Pár percig sütöm, hogy ne legyen hézag.
Eközben a vaníliás pudingot 3 dl tejjel és ízlés szerint cukorral megfőzöm. Ha kész, kiveszem a sütit, a pudingot betöltöm egy zacskóba vagy habzsákba, és
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.