A müzlit kissé megpirítjuk egy teflonbevonatú edényben, azután kihűtjük.
A gyümölcsöt falatnyi darabokra vágjuk, majd egy szűrőbe tesszük, és a levét felfogjuk egy edénybe.
Botmixerrel összekeverjük a krémsajtot és a gyümölcslevet.
Tálalás előtt röviddel, a krémsajtot a gyümölcsökkel váltakozva poharakba rétegezzük, és megszórjuk a pirított müzlivel.
Megjegyzés
Csepegtessünk a gyümölcssalátára kevés citromlevet, így meggátoljuk a gyümölcsök megbarnulását és a salátának friss, savanykás karaktert adunk.
Fotó: Philadelphia
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.