Az előző nap külön-külön beáztatott bab és csülök levét leszűröm. Mindkettőt annyi tiszta vízben, amennyi éppen ellepi, puhára főzöm. Közben a hagymát meg a fokhagymát megtisztítom, apróra vágom.
A lisztet az olajon zsemleszínűre pirítom, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát, vöröshagymát és fokhagymát. Gyorsan összekeverem, és felöntöm 3 dl csülökfőzőlével. Simára keverem, és beleöntöm a már puha babba. Kevergetés közben kiforralom.
A megpuhult csülköt kicsontozom, zsíros bőrét eltávolítom, a húst kis kockákra vágom, és a babfőzelékbe teszem. Végül a finomra vágott tárkonnyal és a tejföllel ízesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.