Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk 1 tojással, az apróra vágott fokhagymával és hagymával, a kinyomkodottzsemlével, borssal, sóval, félretesszük.
A zöldségeket megpucoljuk, kockára vágjuk, és kevés olajon megpároljuk, felöntjük vizzel, tárkonyt, borsot, sót adunk hozzá, és készre főzzük.
A húsmasszából gombócokat formálunk, hozzáadjuk a leveshez.
A maradék 1 tojásból, lisztből kevés vízzel és sóval tésztát készítünk, és nagy galuskákat szaggatunk belőle a levesbe.
A tejfölt kevés lisztel elkeverjük, a leveshez adjuk. Még vagy 3 percig főzzük, a tárkonyecettel ízesítjük készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.