Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk 1 tojással, az apróra vágott fokhagymával és hagymával, a kinyomkodottzsemlével, borssal, sóval, félretesszük.
A zöldségeket megpucoljuk, kockára vágjuk, és kevés olajon megpároljuk, felöntjük vizzel, tárkonyt, borsot, sót adunk hozzá, és készre főzzük.
A húsmasszából gombócokat formálunk, hozzáadjuk a leveshez.
A maradék 1 tojásból, lisztből kevés vízzel és sóval tésztát készítünk, és nagy galuskákat szaggatunk belőle a levesbe.
A tejfölt kevés lisztel elkeverjük, a leveshez adjuk. Még vagy 3 percig főzzük, a tárkonyecettel ízesítjük készre.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.