Burgonyát megmossuk, héjastól megfőzzük, majd leszűrjük, megpucoljuk és felkockázzuk.
A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és felkockázzuk. A hagymát zöldjével és a retekkel együtt felkarikázzuk. A sajtot felkockázzuk.
Egy nagyobb tálba tesszük a feldarabolt alapanyagokat, hozzáadjuk a tejfölt, amajonézt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összeforgatjuk.
A tálaló tányér szélét salátalevelekkel díszítjük, majd a közepére halmozzuk a salátát. A tetejét simára dolgozzuk és vékony réteg tejföllel megkenjük.
Díszítéshez a sárgarépát meghámozzuk és pillangót formázunk belőle (vagy pillangó kiszúróval). A saláta tetejére helyezzük a pillangókat és retek kockákkal csinosítjuk.
Szintén sárgarépából vágjuk ki a virágokat, petrezselyemszárból formázzuk a kialakított virág szárát. Koktélparadicsomból és olajbogyóból elkészítjük a katicabogarat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.