Elkészítés: 2 dl vízben addig főzzük a rizst, míg beszívja az összes vizet.
Ezt követően a margarint hozzáadjuk, és tejjel felöntjük. Hozzáadjuk a vanília-aromát, a vaníliás cukrot és a kristálycukrot, csipetnyi fahéjt.
Addig főzzük sűrű kevergetés mellett, amíg a tejet is beszívja a rizs. Mikor kész, akkor keverjük hozzá a lekvárt és ízlés szerint mazsolát.
A 6 db közepes nagyságú almát magházától és héjától megszabadítjuk.
Üvegesre, puhára főzzük, kis citromlevet tehetünk a vízbe, akkor nem barnul meg az alma. Lecsurgatjuk, majd megtöltjük rizzsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.